Vanhakaarti

Musiikkimaailma saapui slotteihin

Viime aikoina slottirintamalla ovat soineet tutut kipaleet monien nuoruusvuosilta. Kolikkopeleihin on marssitettu legendaarisia muusikkoja 70-luvun hippivuosilta sekä tiukkaa rokkia kultaiselta 80-luvulta. Tutut biisit saavat keski-ikäisten housunpuntit tutisemaan mutta myös nuoremmille slotit tarjoavat musiikkimaailman lisäksi hienoja hetkiä pelien parissa.

Kiss

Teatraaliset lavavaatteet ja spektaakkelimaiset showt olivat Kiss yhtyeen tunnusmerkkinä. Kiss slotissa pauhaa tuttu hard rock -musiikki ja symboleiden seassa vilkkuvat kasvomaaleistaan tutut bändin jäsenet. Slotti on ajankohtainen, sillä yhtye keikkaili Helsingissä keväällä. Keikan kunniaksi rautatieasemaa vartioivat miehetkin saivat kasvoilleen hienot kiss-naamiot.Pelissä on viiden normaalin rullan lisäksi lisäsarja rullia, joten symboleitakin ilmestyy ruudulle normaalia enemmin. Pelissä on mahdollisuus napata helposti ilmaiskierroksia joten ei muuta kun Kissin musa soimaan ja pelailemaan.

Guns n’Roses

Toinen ajankohtainen slotti on Guns N’Roses, sillä bändi on tehnyt comebackin ja saapuu myös Suomeen. Kolikkopeli on hienosti toteutettu ja siinä on runsaasti ominaisuuksia, jotka käynnistyvät peli eri vaiheissa. Tarjolla on bonuksia, wildeja ja ilmaiskierroksia.Yleisö ominaisuudessa pelaaja saa valita instrumentin ja pääsee esittämään taitojaan yleisölle, vastaanoton mukaan tarjolla on palkkio. Pelaaja voi valita gunnareiden biiseistä soittolistalta suosikkinsa, tunnelma on taattu kun Welcome to the Jungle pyörähtää soimaan. Pelin symbolit esittävät bändin ydintiimiä eli Axl Rosea, Duffia ja Slashia sekä kitaran plektroja, wildina toimii tuttu gunnareiden logo.Erikoisominaisuuksien laaja kirjo tekee slotista omanlaisensa ja saa taatusti muutkin kuin gunnareiden fanit palaamaan pelin pariin yhä uudelleen.

Motörhead

Videoslotsin valikoimaan kuuluu myös Motörhead slotti. Se on kunnianosoitus 2015 joulukuussa menehtyneelle Motörheadin keulakuvalle Lemmylle, johon koko bändi imagoineen vahvasti ruumiillistui. Lemmyn kuoleman jälkeen oli lähes itsestään selvää että bändi lakkaa olemasta. Slotissa Mötörhead elää edelleen. Slotin taustana on keikkalava ja sen rekvisiitat, kuten spotit ja muu kalusto instrumentteineen. Kelarivi on poikkeuksellisesti jakautunut epätasaisesti ja tarjoaa hyvät voittoyhdistelmät. Peliin voi säätää halutessaan musiikin päälle, jolloin ilmoilla raikaavat bändin hitit.Symboleina ovat kirsikat, hevosenkenkä, neliapila, pentagrammic ja bändin logo, ässä ja tietenkin itse Lemmy. Pelissä on mystery-osio, jolloin voittohanat aukeavat ja osumia ilmestyy rullille kuin sieniä sateella. Scatterina toimii Motörheadin logo ja sen ilmaantuessa alkaa ilmaiskierroksia tipahdella.