Vanhakaarti

Lautapeleissä on myös ikimuistoisia hahmoja

Lautapelien parissa voi vierähtää helposti tovi, sillä ne ovat erittäin viihdyttäviä. Lautapelejä on kehitetty lähes kaikista mahdollisista aiheista aina Donald Trumpin nimikkopelistä perinteisiin Monopolyyn ja Afrikan-tähteen.Alla esittelemme muutamia mieleenpainuvia lautapelihahmoja:

  • Rich Uncle Pennybags – Monopoly

Monopoly on lautapelien klassikko, ja ehdottomasti maailman tunnetuimpia lautapelejä. Jos mainitset Monopolyn missä tahansa päin maailmaa, jokainen tietää sen, ja heidän mieleensä tulee heti Monopolyn tunnushahmo, viiksekäs ja pyöreäpäinen Rich Uncle Pennybags. Uncle Pennybagsia on lautapelin julkaisun jälkeen mm. animoitu mainoksia varten, ja sen lisäksi hahmo on esiintynyt pelin eriteemaisissa erikoispainoksissa.

  • Cavity Sam – Operation

Kirugipeli Operation oli ilmestyessään aikoinaan välittömästi klassikko. Peli oli jännittävää ja hauskaa ajankulua perheen nuorimmille, ja jokainen voi muistaa jatkuvasti soineen sireenin, kun pelaajat yrittivät nostaa vaikeimpia elimiä ja luita Cavity Samin rei’istä.

  • Monta hahmoa – Muuttuva labyrintti

Muuttuva labyrintti on hauska palapelimäinen strategisointiakin sisältävä koko perheen peli. Pelin hahmot ovat varmaan vieläkin mielessäsi: prinsessa, kummitus, lohikäärme, peikko, lepakko ja pöllö. Labyrintti on hauska peli, jossa yritetään olla nopeita jatkuvasti muuttuvassa labyrintissä. Jokainen pelaaja saa vuorollaan muuttaa labyrinttiä päästäkseen päämääräänsä kohti.

  • Monta hahmoa – Cluedo

Cluedo on jännittävä murhamysteeripeli, jossa seikkailee monta eri hahmoa. Isäntä on Dr Black (tai USA:ssa Mr. Bobby), joka murhataan, mutta hänellä ei pelata. Pelattavia hahmoja, jotka ovat siis epäiltyjä murhasta, ovat Miss Scarlett, Professor Plum, Mrs Peacock, Reverenf Mr Green, Colonel Mustard ja Mrs. White. Kuka on sinun suosikkisi?